Şehit Uzman Çavuş Bulak'ın adı okulda yaşayacak

- Diyarbakır'da terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit düşen Uzman Çavuş Sercan Bulak'ın adı, memleketi Şereflikoçhisar'daki okula verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2016 18:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Şehit Uzman Çavuş Bulak'ın adı okulda yaşayacak

Diyarbakır'da terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit düşen Uzman Çavuş Sercan Bulak'ın adı, memleketi Şereflikoçhisar'daki okula verildi.

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesindeki Tuzgölü İmam Hatip Ortaokulunun adı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimleriyle "Şehit Sercan Bulak İmam Hatip Ortaokulu" olarak değiştirildi. Tabelası değiştirilen okul, yeni adıyla hizmet vermeye başladı.

Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Düğer gazetecilere yaptığı açıklamada, Şereflikoçhisarlı Uzman Çavuş Sercan Bulak'ın, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü üyelerine yönelik operasyonda şubat ayında şehit düştüğünü hatırlattı.

Şehidin adının ilçedeki okulda yaşatılması konusunda ilçe kaymakamının önerisi üzerine çalışma başlattıklarını bildiren Düğer, "Tuzgölü İmam Hatip Ortaokulu yeni faaliyete geçtiği için en uygun yerin bu okul olduğuna karar verildi. Şehitlik beratının gelmesinin ardından gerekli yazışmalar tamamlandı ve okulumuzun adı 'Şehit Sercan Bulak İmam Hatip Ortaokulu' olarak değiştirildi. Şehidimizi ve tüm şehitleri bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum." ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber