10 yıl önce alındığı görevine yeniden atandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2006 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DENİZLİ Yetiştirme Yurdu'nda, 1996 yılında bir kız öğrenciyi döverken görüntülenen Mehmet Küçükebe, 10 yıl önce alındığı Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcılığı görevine yeniden atandı.

Denizli Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Mehmet Küçükebe'nin, Denizli Yetiştirme Yurdu'nda bir kız öğrenciyi tekme tokat dövmesi gazeteci Uğur Dündar'ın hazırladığı ?Arena' programında 10 yıl önce yayınlandı. Yurtta kalan çocukların acımasızca dövüldüğü ihbarını alan Arena ekibi, Denizli'ye gelerek olayı inceledi, yurtta kalan bir kız öğrencinin üzerine kamera yerleştirerek Mehmet Küçükebe'nin, bir kız öğrenciyi tekme tokat dövmesini kaydedip tüm Türkiye'ye duyurdu. Bunun ardından müdür yardımcılığı görevinden alınan Mehmet Küçükebe, sosyal hizmet uzmanı olarak Denizli Çocuk Yetiştirme Yurdu'nda görevlendirildi. Küçükebe şimdi 10 yıl sonra eski görevi olan Denizli Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcılığı'na getirildi.

İL MÜDÜRÜ: BEN İSTEDİM

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, sosyal hizmet uzmanı Küçükebe'nin başarılı çalışmalarından dolayı bu göreve gelmesini kendisinin istediğini belirterek, 10 yıl önce tahrik sonucu yaşandığını öne sürdüğü olay yüzünden başarılı bir insanı görmezlikten gelemeyeceğini söyledi.

Küçükebe'nin 6 yıl boyunca yüksek sicil notları aldığını, kendisinin de göreve gelmesinden sonra başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Ahmet Altın, ?Sicili çok temiz olan Mehmet Küçükebe, alanında başarılı çalışmalara imza atmış. Valilik bile başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirmiş. 10 yıl öncesinin dosyalarını inceledim. İnanılmaz bir tahrikin olduğunu gördük. Küçükebe'ye uyarı cezası verilmiş. Bu durumda kaybetmek yerine başarılı insanı kazanmayı tercih ettim. Valiliğe talebimi bildirdim ve boşalan müdür yardımcılığı görevine atamasını istedim? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber