AK Parti'nin üye sayısı ne kadar?

AK Parti'nin üye sayısının 9 milyonu aştığını belirten Eroğlu, "Partimizin her kademesi çok çalışıyor. AK Parti, milletin partisidir. Milletin bağrından çıktı. AK Parti, dünyada en büyük ve en güçlü siyasi organizasyondur." ifadesini kullandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2016 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti'nin üye sayısı ne kadar?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İnşallah teröristlerle her türlü mücadeleyi sonuna kadar yapacağız. En son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu mücadelemiz sürecek. Tek vatan, devlet ve bayrak diyoruz." dedi.

Eroğlu, partisinin Zonguldak İl Başkanlığının Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin dünyanın en büyük partilerinden biri olduğunu söyledi.

AK Parti'nin üye sayısının 9 milyonu aştığını belirten Eroğlu, "Partimizin her kademesi çok çalışıyor. AK Parti, milletin partisidir. Milletin bağrından çıktı. AK Parti, dünyada en büyük ve en güçlü siyasi organizasyondur." ifadesini kullandı.

PKK terör örgütünün arkasında bazı ülkelerin bulunduğuna işaret eten Veysel Eroğlu, şöyle konuştu:

"Şanlı bayrağımız ilelebet bu topraklarda dalgalanacak. Ezanlar minarelerde ilelebet okunacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah teröristlerle her türlü mücadeleyi sonuna kadar yapacağız. En son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu mücadelemiz sürecek. Tek vatan, devlet ve bayrak diyoruz. Bu devlet ilelebet payidar olacaktır. Bütün şehitlerimize Allah'tan gani gani rahmet diliyorum. Şehitler ölmez. Hepimiz şehadet şerbetini içmeye hazırız. Şehitlerin kanları yerde bırakılmayacak."

Türkiye Cumhuriyeti'nin, AK Parti sayesinde güçlü olduğunu ifade eden Eroğlu, "Geçmişte çıkarma gemimiz yoktu, çıkarma yapamıyorduk. Ordumuzun silahlarını dışarıdan alıyorduk. Artık bütün silahlar Türkiye'de yapılıyor. Dünyada 6 ülke tarafından silahsız insansız hava araçları (İHA) yapılıyor. Biz de o ülkelerin içerisindeyiz. Silahlı İHA'ları yapmaya başladık. ATAK helikopteri yapılıyor. Toplar, tüfekler birtakım silahlar yapılmaya devam ediliyor. Türkiye çok daha büyüyecek, büyük bir güç olacak."

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da teröre içeriden ve dışarıdan destek verildiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Dokunulmazlıklarla ilgili konuda HDP ve CHP ile mücadele ettik. CHP'nin içerisinde Türk polisine küfür etmiş milletvekili var. Bu adamı grup başkanvekili yaparak ödüllendirdiler. CHP'nin içerisinde öyle milletvekilleri var. 'Dağa çıkmış, kaçırıldı' diye haberler çıktı. Dağdaki arkadaşlarla, 'Teröristlerle hasret giderdik' diyen vekiller var. Şimdi son zamanlarda teröristleri de ziyaret eden genel başkanları ve milletvekilleri varmış. CHP'lilere sesleniyorum. Bunun hesabını sorun."

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Bakan Eroğlu'na madenci anıtı hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber