Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın'ı ağlatan mail

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, 23 Nisan'da Külliye'de ağırladıkları otistik çocuklara ilişkin anılarını İtibar Dergisi'ne yazdı. Duygu dolu yazıyı okuyan engelli annelerinden birisi, yolladığı mail ile Kalın'a "Yazıyı ağlayarak okudum" ifadelerini kullanarak teşekkür etti.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 18 Haziran 2016 19:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın'ı ağlatan mail

23 Nisan'da Türkiye'nin dört bir yanından gelen otistik çocukları Külliye'de ağırlayan Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, o gün yaşadıklarını İtibar Dergisi'nde yazdı. "Bir 23 Nisan Hatırası" başlığıyla yayımlanan yazıya Külliye'ye gelen otistik çocuklardan Ahmet Emir Yazıcı'nın annesinden ağlatan teşekkür mesajı geldi.

Kalın'a mail atan Yazıcı, "Efendim ben Ahmet Emir'in annesi. Koşa koşa giderek aldım itibar dergisini. Ağlayarak okudum. Çok teşekkür ediyorum, siz gerçekten büyük insansınız, şu an yürürken yazıyorum bu mailimi heyecanımı anlatamam. Sürç-i lisan edersem affedin. Ahmet Emir ellerinizden öper. Siz bizi anmakla mutlu ettiniz. Allah da sizi mutlu etsin." ifadelerini kullandı.

Kalın'ın yazıda bahsettiği bir diğer engelli çocuk olan Betül'ün abisinden de mesaj aldığını ifade eden Kalın, "Ertesi gün yemekte Betül'ün yanında oturan abisinden bir mail geldi. Şöyle diyordu: "İbrahim bey. Her şey için çok teşekkürler... Eve geldiğimizde Betül soranlara en çok sizi sevdiğini söyledi."

Kalın'ın yazısının sonunda "Küçük gözleri kapalı, kocaman kalbi açık Betül bizi bir kez daha mutlu etti. Betül'ün, Ahmet'in ve diğer küçük misafirlerimizin masumiyetini, heyecanını ve tecessüsünü bizzat müşahade etmek ne kıymetli bir hediye, ne büyük bir ikramdı. 'Çocuklarla birlikte olmak, insanın ruhunu iyileştirir" diyen Dostoyevski çok haklı..." ifadelerine yer verdi.

İbrahim Kalın'ın İtibar'da yayınlanan yazısının tamamı şöyle;

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber