Tes-'İş'ten, görev başında ölen üyenin ailesine 10 bin YTL yardım

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2006 19:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tes-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanlığı, Göksu Elektrik Dağıtım A.Ş. Müessese Müdürlüğü'nde görevliyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sendika üyesi Adnan İnan'ın ailesine 10 bin YTL para yardımında bulundu.

Şube Başkanı Ömer Lütfi Ergin, sendika yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu törende, 10 bin YTL'lik yardım çekini Adnan İnan'ın eşi Ayşe İnan adına 19 yaşındaki oğlu Abdurrahman İnan'a teslim etti.

Adnan İnan'ın kalp krizi sonucu vefat etmesinin kendilerini üzdüğünü belirten Şube Başkanı Ergin, "Genel Başkanımız Sayın Mustafa Kumlu'nun gayretleriyle yaptırılan Grup Hayat Sigortası ile bu gibi üzücü olaylar nedeniyle hayatını kaybeden veya iş kazası sonucunda kısmen veya tamamen işi göremez hale gelen üyelerimizin bir nebze de olsa yakınlarına veya kendilerine bir katkıda bulunabilmek, onların kederlerini paylaşmak için bu yardım sosyal dayanışma olarak düşünülmüştür. Sendikamız iyi günde de kötü günde de her zaman üyelerinin yanındadır. Tes-İş Sendikası, 67 bin üyesini sigortalayıp primlerini yatırıyor. Sigorta kapsamında; üyelerin eceliyle vefatı halinde 10 bin YTL, kazayla vefatı halinde ise 20 bin YTL eş ve çocuklarına yardım yapılıyor. Dileğimiz; kimsenin böyle acı bir durumla karşılaşmamasıdır. Ayrıca sendikamız tarafından ihtiyacı olan engelli üyelerimize de akülü tekerlekli sandalye yardımı yapılmıştır" dedi.

Ergin'den yardım çekini teslim alan Abdurrahman İnan ise, Tes-İş Sendikası'nın kendileriyle yakından ilgilenmesinin sevindirici olduğunu belirterek, "Bu yardım için teşekkür ediyoruz. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber