Osmangazi Köprüsü bayram sonuna kadar ücretsiz olacak

Türkiye'nin 2023 hedefleri kapsamında hayata geçirdiği "dev projelerden" Osmangazi Köprüsü hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, köprünün bayram sonuna kadar ücretsiz olacağını söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2016 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin 2023 hedefleri kapsamında ulaştırma alanında hayata geçirdiği "dev projelerden" olan ve İzmit Körfezi'nin "gerdanlığı" olarak nitelendirilen Osmangazi Köprüsü hizmete açıldı.

Açılış için köprünün Dilovası ayağında düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Nurettin Canikli ve Mehmet Şimşek, çok sayıda bakan, milletvekili, bürokrat, üstlenici firma yetkilileri, yabancı konuklar, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşma yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Osmangazi Köprüsü'nün ülkenin gurur projelerinden olduğunu belirterek, "Burası sadece Bakanlığımızdaki 100 bin kişilik ailenin değil, yüklenicilerimizle birlikte olan 200 bin kişilik ailenin değil Türkiye'nin, Türkiye'nin dışında Recep Tayyip Erdoğan'ı, Binali Yıldırım'ı, Türkiye'yi umut olarak görenlerin gurur projesidir." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber