'MHP'nin üzerine gidilmiyorsa bilin ki teslim alınmıştır'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk: - "Eğer milliyetçi hareketin üzerine gidilmiyor ise bilesiniz ki onu da teslim almışlardır. Artık yapacak bir şey yok. Eğer milliyetçi hareketin üzerine gidiliyor ise bilesiniz ki hayat devam ediyor, ilelebet de devam edecektir"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2016 18:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'MHP'nin üzerine gidilmiyorsa bilin ki teslim alınmıştır'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, "Eğer milliyetçi hareketin üzerine gidilmiyor ise bilesiniz ki onu da teslim almışlardır. Artık yapacak bir şey yok. Eğer milletçi hareketin üzerine gidiliyor ise bilesiniz ki hayat devam ediyor, ilelebet de devam edecektir." dedi.

Öztürk, partisinin Mersin İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, sıkıntılı bir dönemden geçildiğini belirterek, Rusya ve İsrail ile ilişkilerde gelinen süreci eleştirdi.

Suriyeli sığınmacılara vatandaşlık verilmesi konusuna değinen Öztürk, şöyle konuştu:

"Güneydoğu'daki Kürt oylarını kaybettiği duygusuna kapıldı, onun yerine aş ekmek verdiği Suriyelilerin oyuyla başkan seçilecek. Misafir başımızın üzerine, istediği kadar ama bu toprağın tapusunu üzerine çıkaracağın adamın bu toprakların her zerresinin şehit kanıyla yıkandığını biliyor olması gerekir. Kimin malını kime peşkeş çekiyorsun. Yarın bunun hangi belayı başımıza açabileceğini hesap edebildin mi? Kusura bakmayın kime toprağımı bahşediyorsun. Kendi toprağını savunmaktan aciz, bırakıp kaçıp gelen bu insanlara benim toprağımı heba edeceksin. Yok böyle bir şey. Misafir ise misafir, her şeyimizi paylaştık. Benim vatandaşıma vermediğin milyar dolarları onlara verdin. Eyvallah. Ama bu toprak işi, bu kimlik işi o kadar basit değil."

MHP'nin milletin lehine sayılmayacak kararların karşısında durduğunu vurgulayan Öztürk, başkanlık sistemine de karşı olduklarını bildirdi.

Milletin hakkını ve hukukunu savunma noktasında her türlü mücadeleyi vereceklerini ifade eden Oktay Öztürk, ülkede yaşayan bütün insanların Allah'ın emaneti olduğunu ifade etti.

Öztürk, bin yıllık hukukla oluşan birlikteliğin tek güvencesinin ülkücü hareket olduğunu savunarak, "Onun için sizin bir şeyi görmeniz lazım. Eğer milliyetçi hareketin üzerine gidilmiyor ise bilesiniz ki onu da teslim almışlardır. Artık yapacak bir şey yok. Eğer milliyetçi hareketin üzerine gidiliyor ise bilesiniz ki hayat devam ediyor, ilelebet de devam edecektir. Bunun için birbirimizin hatalarını nasıl kapatırız, telafi ederiz, bunun peşine düşeceğiz. Birbirimizin gözünü oymak yerine birbirimize daha fazla nasıl alaka gösteririz, birbirimizi daha fazla nasıl sevebiliriz bunun mücadelesini vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber