E-5'te kaza sonrası trafik polislerinin, çekicilerin ve ambulansın rekor hızı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2006 10:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu E-5 Karayolu Çobançeşme mevkiinde meydana gelen kaza sonrasında yaşananlar, görenleri şaşırttı.

Kazada şoforün burnu bile kanamazken, hergün meydana gelen yüzlerce kazadan bu olayı ayıran tek nokta ise trafik polislerinin, çekicilerin ve ambulansın hızıydı. 10 dakika içinde polis, çekici ve ambulans olay yerine gelerek kendi yönleriyle ilgili çalışmalarını tamamlayıp E-5 trafiğini normale çevirdi.

Edinilen bilgiye göre kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Küçükçekmece yönünden Şirinevler istikametine seyreden otomobil sürücüsü, Çobançeşme mevkiinde kontorolü kaybederek öndeki araca çarptı. Yavaşlayamayan otomobil, sağ tarafta bulunan korkuluklara çarparak durabildi. Olayda sürücü yara almadan kurtuldu.

Çobançeşme'de ikinci el otomobil pazarının hemen önünde meydana gelen kaza sonrası olay yeri yüzlerce insanla doldu. Araba pazarlığını bir kenara bırakan alıcılar ve satıcılar merakla acı fren ve çarpma sesinin geldiği tarafa yöneldi. Kaza nedeniyle trafik kısa sürede tıkandı.

Kazanın ardından bir kaç dakika geçmesinin ardından trafik polisleri hemen olaya müdahale etti. Korkulukları atlayarak kaza yapan aracın yanına giden polisler, kısa sürede trafiği açarak araçların geçişlerini sağladı. 5 dakika sonra olay yerine trafik çekicisi geldi. Normalde saatlerce yolda kalan ve trafiği altüstü eden benzer olayların aksine kaza yapan otomobil 10 dakika içerisinde kaldırıldı. Bu esnada ilk yardım ekipleri de ambulansla kaza yerine geldi. Ancak kazada yaralı kimsenin olmaması nedeniyle ilk yardım görevlileri olay yerinden ayrıldı.

Aracın çekici tarafından götürülmesinin ardından trafik normale döndü. Polisler de otomobilin parçalarını ayaklarıyla iterek yolun kenarına taşıdı. Merakla kaza yerine gelen vatandaşlar da yeniden satın alacakları otomobillerle ilgilenmeye devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber