Şehidin devre arkadaşları, helikopterle tur atarak selamladı

İZMİR'de geçen mayıs ayında düzenlenen Efes 2016 Tatbikatı için kente gelen helikopter pilotlarının, 2008 yılında bölücü terör örgütü PKK'nın düşürdüğü helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Gürcan Ulucan'ın ailesini, oturdukları evin üzerinde topluca tur atarak selamladıkları görüntüler sosyal medyada yer aldı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Temmuz 2016 22:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DEVRE ARKADAŞLARINDAN HAVADAN SELAMLAMA

Geçen 30 Mayıs'ta ise Pilot Üsteğmen Gürcan Ulucan'ın, İzmir Karabağlar'da oturan ailesini ve mahallede yaşayanları duygulandıran bir olay yaşandı. Şehit Pilot Üsteğmen Ulucan'ın, Efes 2016 Tatbikatı'na katılan devre arkadaşları, dönüşte şehidin babası Özcan Ulucan'ı telefonla arayıp, ellerini öpmek istediklerini söyledi, evde olup olmadıklarını sordu. Evde olduklarını öğrenince şehit arkadaşlarının ailesine jest yapmaya karar veren pilotlar, yaklaşık bir saat sonra tekrar telefon açıp, geldiklerini söyleyip, pencereden bakmalarını istedi.

Nesrin ve Özcan Ulucan çifti, beşinci kattaki evlerinin penceresinden baktıklarında, 8 helikopterin sırayla geçerek, kendilerini selamladığını gördü. Aile bu jest ile duygulandı ve çok mutlu oldu. Bu tabloyu mahalleli de alkışlarla karşıladı.

Şehit Pilot Üsteğmen Gürcan Ulucan'ın kız kardeşi Sevcan Ulucan 8 helikopterin selamlama anlarının video görüntüsünü facebook hesabından paylaşıp, "Canım abimmmm. Ne büyük bir gurur ki bugün kader arkadaşların tatbikat dönüşü evimizi selamlayıp öyle döndüler yuvalarına! Hepsini Rabbim korusun! Keşke birisi de sen olsaydın demekten alıkoyamıyorum kendimi, hasretimm... Allah'ım kavuşmayı nasip et bize vakti saati geldiğinde, bizleri ayıranlara da ver gazabını" yazdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber