İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Belediye başkanına 'baltalı saldırı' girişimi

Zonguldak'ta, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün'e yönelik "baltalı saldırı" girişimi cep telefonlarıyla çekilen görüntülere yansıdı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2016 18:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde cep telefonuyla çekilen görüntülerde, uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen A.D'nin, Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı Belediyesi binasına geldiği görülüyor. Başkanlık makamına gelen söz konusu şahsın, elindeki baltayla Belediye Başkanı Akgün'e tehditler savurduğu kayıtlarda yer alıyor.

Akgün gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın birinci günü, halkla bayramlaşma yaptıkları sırada belediye bünyesindeki bir taşeron firmada çalışan A.D'nin saldırısına uğradığını ifade etti.

Söz konusu kişiyi tanıdıklarını ve alkolü bırakması için taşeron firmada işe aldıklarını anlatan Akgün, A.D'nin alkol ve madde bağımlılığını bıraktığını ancak bir süre sonra tekrar başladığını, işe gelmeyince de ücret ödenmemesi talimatı verdiğini anlattı.

A.D'nin, "Başkan, yevmiyemi nasıl keser" diye bağırarak elinde baltayla belediyeye geldiğini ifade eden Akgün, "Bizi tehdit etti. Biz de 155 Polis İmdat'ı aradık. Emniyetten arkadaşlar gelmişler ancak almadan gitmişler. Belediyeye tekrar geldi ve makamıma girerek elinde baltayla başıma dikildi. Tehditkar bir şekilde yevmiyesinin neden kesildiği konusunda polemiğe girdi. Kendisini zar zor ikna ettik." ifadesini kullandı.

Akgün ayrıca saldırıyla ilgili A.D. hakkında şikayetçi olduğunu da sözlerine ekledi.

Belediye başkanını baltayla tehdit eden zanlı serbest

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber