Chat'le evlenen hâkime dava

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 12 Aralık 2006 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnternet ortamında tanışıp evlendiği eşine boşanma ve tazminat davası açan hâkim Murat Yıldız'a, eşi Derya Kıyançiçek 77 bin YTL'lik tazminat davasıyla yanıt verdi.

Muş Malazgirt'te görevli hâkim Murat Yıldız'ın (36) internette tanışıp evlendiği ve 18 gün sonra boşanma davası açtığı eşi Derya Kıyançiçek de atağa geçti. 24 yaşındaki kadın, mağdur olduğunu savunarak 75 bin YTL manevi, 2 bin YTL maddi tazminat davası açtı. Genç kadın 750 YTL de nafaka istedi. Çukurova Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Teknik Ressamlık Bölümü'nde okuyan ve bir hastanede çalışan Derya Kıyançiçek Yıldız, Murat Yıldız ile chat yaparken tanıştı. Çift bir ay içinde evlendi, ancak henüz 18 günlük evliyken hâkim Murat Yıldız, boşanma davası açarak 24 bin YTL de tazminat istedi.

"ASIL O BENİ KANDIRDI"

Yıldız, karşılaştığı kadının internetten gönderdiği fotoğraftaki haline hiç benzemediğini ve "yıpranmış, davranışları sağlıksız biri ile karşılaştığını" söyledi. Derya Kıyançiçek ise "Gönderdiği güzel mesajlar beni kandırmaya yönelikmiş. Kendisi beni görerek evlendi. Asıl o beni kandırdı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber