İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan'ın koruması şehit oldu

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın yara almadan atlattığı çatışmada korumalarından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Münir Alkan şehit olurken, polis memuru Mehmet Önay ise yaralandı.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 16 Temmuz 2016 22:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan'ın koruması şehit oldu

Darbe girişiminin ilk başladığı yer olan Boğaziçi Köprüsü'nün darbeci askerler tarafından çift yönlü trafiğe kapatıldığını telsizden duyan İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan ve ekibi darbeci askerleri ikna etmek için kısa sürede olay yerine gitti.

1 ŞEHİT, 1 YARALI

Müdür Çalışkan ve ekibi olay yerine varınca askerler tarafından ateş açıldı. Çalışkan'ın yara almadan atlattığı çatışmada korumalarından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Münir Alkan şehit olurken, polis memuru Mehmet Önay ise yaralandı.

Olay sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekipleri Anadolu ve Avrupa yakasından köprü üzerindeki olaylar nedeniyle yaklaşık 1 saat sonra olay yerine geldi.

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan ve Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Metin Turanlı ve bazı Emniyet Müdürleri gün boyunca devam eden operasyonu aralıksız olarak yönetmeyi sürdürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber