'Darbe girişimiyle ilgili araştırma komisyonu kurulacak'

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili Meclis'te araştırma komisyonu kurulması yönünde adım atacaklarını bildirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2016 15:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
'Darbe girişimiyle ilgili araştırma komisyonu kurulacak'

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili Meclis'te araştırma komisyonu kurulması yönünde adım atacaklarını bildirdi.

Elitaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti'nin, darbe girişiminin TBMM çatısı altında da araştırılmasına ilişkin girişimi hakkında bilgi verdi.

Darbe teşebbüsüyle ilgili terör faaliyetinin araştırılması konusunda AK Parti Grubu olarak Meclis araştırma önergesi vereceklerini ifade eden Elitaş, "Bunu muhalefet partileriyle de paylaşacağız. 'Tamam' dedikleri anda Danışma Kurulu önerisiyle getireceğiz. CHP, MHP ve HDP'ye önergeyi birlikte vermeyi teklif edeceğiz. Her parti ayrı ayrı getirir, birleştirme yapılır. Komisyonu kuracağız." diye konuştu.

Elitaş, yarın Meclis Genel Kurulunun da normal çalışmalarına devam edeceğini ve Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı'nın görüşülmesinin planlandığını aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber