Gezicilere direniş dersi

15 Temmuz'dan beri demokrasi için meydanları dolduran vatandaşlar onurlu bir mücadele veriyor. Her yeri yağmalayan Gezicilere nazaran tek bir yağma veya yakma olaylarına geçit vermeyen halk Gezicilere de direniş dersi veriyor.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 21 Temmuz 2016 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gezicilere direniş dersi

Fetullahçı Terör Örgütü'ne mensup bir grup askeri cuntanın darbe girişimine, karşı halkın meydanlardaki direnişi devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine meydanlara dökülen halk 5 gündür vatan nöbeti tutuyor. Genç-yaşlı, kadın-erkek farklı görüşten vatanseverler milli iradeyi savunmak için meydanlardan ayrılmıyor.

YAĞMA, YAKMA, TAŞLAMA YOK

Türkiye'nin dört bir yanında milyonlarca insanın katılımıyla süren vatan nöbeti aynı zamanda onurlu bir direniş olarak da tarihe geçti. 5 gündür süren olaylarda bugüne kadar ülkenin herhangi bir yerinde olumsuz vaka yaşanmadı. Polis araçları yakılmadı, otobüslere molotof atılmadı, ambulanslar taşlanmadı, bankalara, dükkanlara taşlı saldırılar yapılmadı.

210 MİLYON TL ZARAR VERDİLER

Milletin onurlu direnişi sözde ağaç bahanesiyle ülkeyi karıştıran Gezicilere de örnek oluyor. 31 Mayıs'ta başlayan Gezi eylemleri 79 ile kadar yayılmıştı. Eylemler nedeniyle devleti 210 milyar TL'lik zarara uğratan Gezicilere millet haklı direnişin nasıl sergileneceğinin dersini vermiş oldu.

Fatih Özkanoğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber