Hadi canım askere

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 14 Aralık 2006 08:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski emniyetçi Necati Bilican'ın oğlu, aşırı kiloları yüzünden askere gitmedi Muafiyeti garantileyen Murat Bilican, bu sürede 130 kilodan 80 kiloya düştü.

İSMİ SIK SIK GÜNDEMDE

Murat Bilican, önce aralarında bürokratların, bakanların da bulunduğu isimlerin telefonlarının dinlenmesi olayı ile tanındı. "Telekulak Skandalı" nda adı geçen Emniyet eski Genel Müdürü ve OHAL eski Valisi Necati Bilican'ın oğlu olan Bilican'ın (40) adı, daha sonra Bodrum'daki barında uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı iddilarına karıştı. Ancak askerlikle ilgili iddialar, Bilican'ın adından yeniden söz ettirecek gibi. 5 yıl önce askere çağrılan Bilican, o dönemde 130 kilo olduğu için askerle alınmadı.

'BÜYÜKELÇİLİKTE YAPTIM'

Bu süre içinde yine muayeneye çağrılan Bilican, kilolarını gerekçe göstererek silah altına alınmamasını sağladı. Ancak Takvim'in çektiği fotoğraflar sayesinde Bilican'a yeniden kışla yolu görünebilir. Tuzla'da "Ada Boatyard" adlı atölyesinin önünde görüntülediğimiz Bilican'ın, hayli kilo verdiği ortaya çıktı. 7 ayda 50 kilo zayıfladığını söyleyen Bilican, "Askerliğimi 1998 yılında yurt dışında, İtalya'daki büyükelçiliğimizde yaptım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber