Çalıştığı bankayı değiştiren emniyet 17 araç aldı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 16 Aralık 2006 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kars Emniyet Müdürlüğü, personel maaş işlemlerinin yürütülmesi için 'en yüksek teklifi veren' banka ile anlaşınca bünyesine 17 yeni araç kattı. Bankanın verdiği paranın bir kısmı ise teşkilatın bakım ve onarım masraflarına ayrıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde, yeni alınan araçların tanıtımı ve hizmete sokulması töreni düzenlendi.

Programa Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Okan, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci ile emniyet teşkilatındaki birim amirleri ve polisler katıldı.

Emniyet Müdürlüğü, personel maaş işlemlerinin yürütülmesi en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası'yla anlaştı ve bunun sonucunda banka, Kars Huzur 36 Derneği'ne 575 bin YTL bağışta bulundu. Bu paranın 470 bin YTL'si ile 2 minibüs, 15 de otomobil alan Kars Emniyeti geriye kalan 105 bin YTL'yi de teşkilattaki araç ve binaların bakım onarım masraflarına ayırdı. Emniyet Müdürlüğü 10 yılını dolduran araçların bakıma ayırırken yeni takviyelerle birlikte araç sayısını 100'e çıkardı.

Açılış öncesinde konuşan Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, müdürlük bünyesinde bulunan Banka Tespit Komisyonu'nun çalışmaları sonucu en yüksek teklifi veren banka ile anlaştıklarını ifade etti.

Bu bankanın da derneğe bağışladığı para ile araç aldıklarını belirten Demirci, bunun Kars halkına bir hizmet olduğunu vurguladı.

Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden ise bir hizmetin yürütülmesinde bazı faktörlerin önemli olduğuna işaret ederek, "Hizmet binasının, personel sayısının, eğitimli personelin, araç ve gereçlerin yeterli düzeyde olmasının verilen hizmette önemli rolü vardır. Bu araçlar Emniyet'imize güç katacak, hizmette kalite ve hız sağlayacaktır. Araçlar hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Daha sonra kurdele kesildi ve protokol üyeleri araçları inceledi. Ardından 5'i resmi 12'si sivil olan yeni polis araçları çalıştırılarak hizmete sokuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber