Jandarma Komutanı Mendi'nin kanında zehir bulundu

Casusluk ve ihanet şebekesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün yaptığı hainlikler bir bir gün yüzüne çıkıyor. Ordunun içerisine sızan FETÖ'nün uşaklarının, paralel yapıya karşı dik duruş sergileyen Orgeneral Galip Mendi'yi zehirlediği ortaya çıktı. GATA'da tedavi altına alının Mendi Paşa'nın kanında, geçici hafıza kaybı, dikkat dağınıklığı ve aşırı yorgunluğa sebep "amnezi" olarak adlandırılan zehir bulundu.

Haber Giriş : 03 Ağustos 2016 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Jandarma Komutanı Mendi'nin kanında zehir bulundu

Erdal ŞİMŞEK-Milat Gazetesi

BALYOZ ve casusluk gibi davalarda Türk Silahla Kuvvetleri'nin şerefli general ve subaylarını harcayan asker kılığına girmiş FETÖ'cü teröristler, hain emelleri uğruna 15 Temmuz'da ülkeyi kan gölüne çevirmek istedi. Casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ, acımasızlıklarını ve vahşetlerini Türk Silahlı Kuvvetleri'nde de yaptı.

Ergenekon çetesi ile Balyoz'daki Çetin Doğan gibi ultra faşistleri bir yana bırakırsak, Balyoz ve casusluk davalarının tümü suikast ve itibar cellatlığı davalarıdır. General ve subayları harcama, katletme operasyonlarıdır. Kumpas, desise ve hilelerle tasfiye edemediği namuslu subay ve generallere yönelik kısa ve uzun vadeli suikast girişimlerinde bulundular.

Hedefteki son paşa "GALİP MENDİ"

FETÖ'nün suikastına uğrayan son general ise Jandarma Eski Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'dir. Tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir ki Jandarma, FETÖ'nün ordu içerisindeki kuluçka yeridir. Orduya ve devlete yönelik birçok kumpasta jandarma pro aktif rol almıştır. Orgeneral Galip Mendi, FETÖ yapılanmasının dışında kalmayı başarmış ordunun namuslu subaylarından biri idi. Ve Jandarma Genel Komutanlığına atanınca casusluk şebekesinin tüm planları altüst oldu.

Zehir, rutin ilaçlarla verilmiş

Paşanın önüne konan tayin, atama, harcama, faaliyet gibi temel işler hemen onaylanmayıp hatta birçoğunun geri gönderilmesi üzerine "ebedi uyku" eylemine start verildi. Belirli rahatsızlıkları olan (hem insani hem mesleki ahlak gereği Mendi'nin duçar olduğu hastalıkları zikretmiyoruz) Sayın Mendi, düzenli olarak ilaç kullanmak zorunda olan bir generaldi.

FETÖ işgal ve terör saldırısının savuşturulmasından sonra GATA'ya yatırılan Mendi'nin kanında aşırı dozda antihistamin bulundu. Doktorlar ilk bulgulara inanamadılar. Çünkü paşanın kanındaki antihistamin izleri yeni değildi. İkinci ve üçüncü tahlillerden sonra bu ilaçların düzenli olarak paşa tarafından tüketildiği anlaşıldı. Ve yapılan sorgulamalar sırasında Sayın Mendi'ye bu ilaçlar, kullanmak zorunda kaldığı rutin ilaçlarla birlikte paşaya içirilmiş!

Peki, bu ilaç türü insanda neye sebep oluyor? Tıpta adı "Amnezi" olarak adlandırılan geçici hafıza kaybı, dikkat dağınıklığı ve aşırı yorgunluğa sebep oluyor.

Bu belirtiler paşada baş gösterince Jandarma karargahındaki FETÖ'cü teröristler tarafından paşanın normal koşullarda asla kabul etmeyeceği kara, tayin, taltif, harekat, taktik ve stratejiler imzalatılıp yürürlüğe sokuluyor.

Bu ilaçların yoğun FETÖ'cüler tarafından paşaya içirildiği emniyette yapılan sorgulamalarda ortaya çıktı. GATA'nın raporları başka Genelkurmay olmak üzere ilgili tüm devlet yetkililerine ulaştırıldı.

Ve bu gün artık devlet, bu terör örgütünün devletin bürokratlarını ilaçla yavaş yavaş öldürme eylem ve teşebbüslerini anlatmak zorundadır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber