CHP, 'Yanıltmaya karşı teyit alıyoruz'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Milliyet'e yaptığı değerlendirmede kurdukları mağduriyet komisyonuna gelen ihbarlara ilişkin dikkatli davrandıklarını belirterek, şunları kaydetti

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 05 Ağustos 2016 07:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP, 'Yanıltmaya karşı teyit alıyoruz'

MERİÇ TAFOLAR Ankara

"Şu anda CHP'nin bir komisyon kurması, mağduriyet yaşayanlar açısından da umut kapısı oldu. Biz de burada çok dikkatli oluyoruz. Aslında Fetullahçı olarak bilinen kişiler de CHP'li yakınlarını köprü olarak kullanarak bu komisyona kendilerini mağduriyete uğramış biri olarak tanıtma riskleri var. Bu girişimlere şahsen ben de tanık oldum. Hem milletvekillerimiz bu komisyona bilgileri aktarırken milletvekillerimiz sorguluyor, komisyonumuz da farklı kanallardan teyit etmeye çalışıyor. FETÖ'cülerin sızmada ve kandırmada fevkalade usta olduğunu biliyoruz. Komisyonumuzu yanıltma ihtimallerine karşı farklı yerlerden teyit almaya çalışıyoruz. Her başvurunun mağduriyet başvurusu olmadığı açık."

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla parti bünyesinde kurulan 15 Temmuz Darbe Girişimi'ni İzleme Komisyonu'nda İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek ile PM üyeleri Ali Özgündüz ve Mehmet Ali Çelebi'den oluşuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber