Kayyum: Sorun veya önerileri her zaman dinlemeye hazırız

Eruh Belediye Başkanlığı görevine getirilen Dayanç: - "Bundan sonra Allahın izniyle hep birlikte yönetmeye çalışacağız. İnşallah Kaymakamlık'ta olduğu gibi yerel hizmette de tüm vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla iletişim halinde onların sorunlarına ve önerilerine dinlemek suretiyle, yönetim içerisinde siz değerli vatandaşlarımızla birlikte ilçemize güzel hizmetler yapmayı temenni ediyorum. Vatandaşlarla beraber güzel hizmetler yapmaya çalışacağız."

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2016 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayyum: Sorun veya önerileri her zaman dinlemeye hazırız

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği, 28 belediyeye yönelik görevlendirmeler kapsamında Eruh Belediye Başkanlığına getirilen Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, "Bundan sonra Allah'ın izniyle hep birlikte yönetmeye çalışacağız. İlçemize güzel hizmetler yapmayı temenni ediyorum." dedi.

Dayanç, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Nurettin Altay, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve kurum amirleri ile ilçe meydanında vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Bayramda vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun veya önerilerini her zaman dinlemeye hazır olduklarını vurgulayan Dayanç, vatandaşlara hizmet için bu göreve atandığını belirtti.

KHK'nin verdiği yetkiye ve görevlendirmeye dayanarak, Eruh Belediye Başkanlığı görevinin şahsına tebliğ edildiğini aktaran Dayanç, şöyle devam etti:

"Dün devir teslim işlemleri başlattık. Bundan sonra Allahın izniyle hep birlikte yönetmeye çalışacağız. İnşallah Kaymakamlık'ta olduğu gibi yerel hizmette de tüm vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla iletişim halinde onların sorunlarına ve önerilerine dinlemek suretiyle, yönetim içerisinde siz değerli vatandaşlarımızla birlikte ilçemize güzel hizmetler yapmayı temenni ediyorum. Vatandaşlarla beraber güzel hizmetler yapmaya çalışacağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber