En başarılı vali kim?

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2006 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir internet sayfasının yaptığı "Ülkemizde görev yapmakta olan valilerimizden hangisini daha başarılı buluyorsunuz?" şeklindeki anketin son haline göre, Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, Türkiye'de en başarılı vali olarak gösteriliyor.

Türkiye'den yayın yapmakta olan "www. liderler.net" adresli internet sitesi, Türkiye'de görev yapmakta olan valilerden hangilerinin başarılı bulunduğunu halkın oyuna sundu. Yaklaşık bir yıldır sürmekte olan anketin son durumuna göre, Vali Hacımustafaoğlu aldığı 3 bin 426 oy ve 29.6 yüzdelik oranla birinci sırada yer alıyor.

"Ülkemizde görev yapmakta olan valilerimizden hangisini daha başarılı buluyorsunuz?" şeklindeki soruya cevap veren vatandaşların oyuyla birinci sırada yer alan Vali Hacımustafaoğlu'ndan sonra ise ikinci sırada Van Valisi M. Niyazi Tanılır yer alırken, üçüncü sırada da Mersin Valisi Hüseyin Aksoy bulunuyor.

İnternet sayfasında ayrıca "2007 milletvekili genel seçimlerinde Türkiye'yi kimler temsil etmeli?", "Milletvekillerinin hangisini halka daha yakın ve başarılı buluyorsunuz?", "Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları hangileridir?", "Türkiye'nin en başarılı kaymakamları hangileridir?", "Türkiye'nin en başarılı özel dershanesi hangisidir?" anketleri de yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber