Milli Eğitim ihbar bekliyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ocak 2007 13:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Ankara Milli Eğitim Müdürü Murat Bey Balta, dün akşam Star TV'de yayınlanan 'Türkiye'yi sarsan kolej tuvaletindeki uyuşturucu partisi' haberiyle ilgili olarak, şu ana kadar kendilerine yapılmış herhangi bir ihbar bulunulmadığını söyledi. Balta, "İhbar gelirse gereğini yaptırırız? dedi.

Balta, sorusu üzerine, görüntüleri izlediğini, ancak kendilerine bir bilgi gelmediğini belirtti. İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ata Özer'in, haberde konu edilen ?okulun Ankara'da olduğu? yönündeki açıklamasının anımsatılması üzerine, Balta, ?Böyle bir okul olduğuna dair hiçbir ilçeden, hiçbir veliden bize ihbar gelmedi? diye konuştu.

Haberlerin ihbar kabul edilip edilmeyeceği sorusu üzerine, Balta, ?Bize ne emniyetten, ne başka bir yerden bize bir ihbar gelmedi ama o şekilde bir ihbar gelirse veya böyle bir okulun varlığını hissedersek derhal müfettişleri gönderir, gereğini yaptırırız? dedi.

SKANDALI STAR TV EKRANA TAŞIDI

Skandal, Star TV'nin dünkü ana haber bülteninde, 'Türkiye'yi sarsan kolej tuvaletindeki uyuşturucu partisi' başlığıyla yayınlandı. Haberde, 7-8 öğrenci, bir poşetin içine kimyasal madde içeren spreyi sıkarak, sırayla ciğerlerine çekiyor. Cep telefonuyla çekilen görüntülerde şişirlmiş poşetteki uyuşturucudan nefes çeken öğrenciler, bir süre kendilerinden geçiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber