Antalya Üniversitesinden 21 kişi FETÖ'den tutuklandı
Uluslararası Antalya Üniversitesinde gözaltına alınan, aralarında akademisyenlerin de olduğu 40 şüpheliden 21'i tutuklandı
Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2016 10:12, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Antalya'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Uluslararası Antalya Üniversitesinde gözaltına alınan ve aralarında akademisyenlerin de bulunduğu 40 kişiden 21'i tutuklandı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmaya ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Uluslararası Antalya Üniversitesinde gözaltına alınan 40 şüpheli, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Aralarında akademisyenlerin de bulunduğu zanlılardan 21'i tutuklandı. 4 kişi savcılık talimatıyla salıverilirken, 15 zanlı ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.