İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Niye ezan okuyorsun lan vurayım mı seni?

İstanbul Başakşehir'deki Hatice Binti Ali Camii'nin imamı Abdulhekim Yıldız, 15 Temmuz gecesi darbe destekçisi hainlerin saldırısına uğradı. İmamı 'kafasına sıkmakla' tehdit eden baba-oğul, "Askere karşı gelen herkesi vuracağız" dedi. Olaydan iki gün sonra yakalanan saldırganlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 06 Ekim 2016 23:31, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin gecesinde İstanbul'da yaşananlara yeni görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Başakşehir Hatice Binti Ali Camii İmamı Abdulhekim Yıldız, sela okurken bir baba oğul tarafından silahla tehdit edildi.

TVNET'in ulaştığı görüntülerde, Yıldız'ı ölümle tehdit eden şahıslar, "Neden sela okuyorsun? Seni alnından vururum. Ben senin emir aldığım yerlere sorarım. Bir daha sela okumayacaksın" diyerek imama saldırıyor.

'Vurayım mı lan seni'

Saldırganlardan biri, "Niye ezan okuyorsun lan vurayım mı seni" diyerek imama küfür de ediyor. İmam Yıldız ise kendisine saldıranları güçlükle yatıştırmaya çalışıyor.

Abdulhekim Yıldız'a polis çağırmasını söyleyen saldırganlar daha sonra, "O polisi de vururum. Askere karşı gelen herkesi vururum" diyerek darbecilerin safında yer aldıklarını belirtiyor.

Cezaevine gönderildiler

Baba R.B. ve oğlu O.E.B, darbe girişiminden 2 gün sonra gözaltına alındı. Lise öğrencisi olan O.E.B.'nin emniyetteki ifadesinde darbecileri desteğini itiraf ettiği öğrenildi. İki saldırganın tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisine ulaşıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber