İETT çalışanları İstanbullu yolcularla empati yaptı

Üst düzey yöneticiler dahil tüm İETT çalışanları sorunları yerinde gözlemlemek için özel araçları yerine toplu ulaşımı kullandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2016 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İETT çalışanları İstanbullu yolcularla empati yaptı

İETT'nin hizmet kalitesini yükseltmek için 2012 yılından bu yana sürdürdüğü Empati Haftası çalışmasında, üst düzey yöneticiler dahil tüm İETT çalışanları sorunları yerinde gözlemlemek için servis ya da araçları yerine toplu ulaşımı kullandı.

İETT Genel Müdürü Arif Emecen'in güzergahı da hafta boyunca 48T Kağıthane-Taksim otobüsü ve Taksim-Tünel nostaljik tramvayı oldu. Emecen, duraklarda ve araçlarda vatandaşların toplu ulaşımla ilgili sıkıntılarını dinledi, notlar aldı.

Emecen, İstanbul'da toplu ulaşım konforunun artırılması için yapılması gerekenleri sık sık yerinde incelediklerini Empati Haftası'nın da bu çalışmanın parçası olduğunu söyledi.

2012 yılından bu yana devam eden Empati Haftası'nda şu ana kadar 15 bin gözlem raporu toplandı ve 950 faklı alanda iyileştirme sağlandı. Bunlar içinde araçların-durakların temizliği, LCD ekran-anons sistemi arızalarının giderilmesi gibi konuların yanı sıra araç içi tutamakların iyileştirilmesi gibi öneriler de yer aldı. Akıllı durak uygulaması Mobiett'e alarm eklenmesi ve araç yoğunluklarının Mobiett'de gösterilmesi, Empati Haftası sonuçlarıyla üretilen projeler arasında yer alıyor.

İETT Empati Haftası projesiyle daha önce de Türkiye Halkla İlişkiler Derneği'nin düzenlediği yarışmada "Kamu Kuruluşu" kategorisinde 14. Altın Pusula ödülüne layık görülmüştü.

İbrahim Halil Çekici

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber