HDP-PKK'lıların yalanı çöktü

FETÖ, PKK ve HDP, 'gözaltında infaz edildi' yalanını ortaya atarak kamuoyu oluşturmaya çalıştığı DBP Şırnak İl Yöneticisi Hurşit Külter'in, Kuzey Irak'ta olduğu ortaya çıktı.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 08 Ekim 2016 06:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
HDP-PKK'lıların yalanı çöktü

AKŞAM, 9 Temmuz 2016 tarihinde, "Kanalizasyondan dağa kaçtı" başlıklı manşetiyle DBP Şırnak İl Yöneticisi Hurşit Külter'in ölmediğini operasyonlarda yakalanan bir teröristin ifadesine dayandırarak duyurmuştu. PKK, HDP ve paralelciler sosyal medyada, yayın organlarında "Hurşit Külter nerede?" yaygarası kopardı. Külter'in Şırnak Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında iken infaz edildiği yalanı kamuoyunda yaymak için ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyorlardı. İşte o yalancı Külter, Kerkük'te ortaya çıktı.

BİR YOLUNU BULUP KAÇMIŞ

Külter yalanlarına yine devam etti. PKK'nın yayın organlarına konuşan Külter, "13 gün bir binanın bodrumunda gözaltında tutuldum, işkence gördüm. Bir yolunu bulup kaçtım, iki ayda buraya geldim. Ben binadan çıktıktan sonra kaçtığımı fark ettiler. Arkadan vurup öldürmek ya da yakalamak istediler. Ama ben kaçıp kurtuldum. Şehir içinde saklandım. Aileye ya da basına ulaşacak bir imkan aradım ama bulamadım" dedi.

TERÖRİSTLER KAÇTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

AKŞAM, Külter'in nerede olduğu ile ilgili şok bir ifadeye ulaşmıştı. FETÖ ile PKK'nin algı oyunu Şırnak operasyonlarıda yakalanan terörist S.İ.'nin ifadeleriyle gün yüzüne çıkmıştı. S.İ. i Külter'in yaşadığını itiraf etti. Külter'i son olarak 20 teröristle canlı olarak görüp teşhis ettiğini söyledi. Terörist S.İ., Külter'in kaçmak için ise şehrin kanalizasyon yollarını kullandığı bu yolla Cudi kırsalına kaçtığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber