Vekil imam sahte parayla yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ocak 2007 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karabük ve Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde polisin düzenlediği operasyonda, piyasaya sahte para sürmeye çalıştığı öne sürülen, aralarında vekil imamın da bulunduğu 5 kişi yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde sahte banknotların piyasaya sürülmeye çalışıldığı yönünde ihbar alan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, 4 kişinin içinde bulunduğu aracı takibe aldı. Araç kısa süre sonra durdurularak arama yapıldı. Araçta ve içinde bulunan Vekil İmam B.B. (21), M.K. (36), Y.K. (20) ve C.K. (32) isimli şahıslar üzerinde arama yapıldı. Aramada, 2 bin YTL tutarında sahte para ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şahıslar, yapılan sorgulamalarında paraları Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde oturan A.A.'dan aldıklarını ifade etti. Bunun üzerine A.A. isimli şahıs da Çaycuma İlçesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. A.A.'nın üzerinde de bin YTL değerinde sahte para bulundu.

Yakalanan şahıslar sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken, Vekil İmam B.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şahıslar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber