Sağlık Bakanlığı insiyatifi kaldırmalı...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Ocak 2007 01:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanlığı personel genel müdürlüğü tarafından 2006 yılı içinde bir personel dağılım cetveli yayınlanmış ve mevcut ersonelin bu cetveldeki kadro sayılarına göre dağıtılması ve birimlerdeki fazla personelin cetvele göre ihtiyaç olan yerlere dağıtılması yönünde genelgeler yayınlanmıştı.

Bu uygulama 18 aralık 2006 tarihine kadar bakanlıkça ertelenmiş isteyen il sağlık müdürlüklerinin bu tarihi beklemeden uygulamaya geçebilecekleri belirtilmişti. sizin internet sitenizdede bu yönde bir çok haber çıkmıştı.

Şimdi bu konuda bir belirsizlik hakim ve bazı il sağlık müdürlükleri istedikleri personelin görev yerlerini personel dağılım cetvelini uyguluyoruz diyerek kendi keyfiyetlerine göre değiştiriyorlar.

Bu konuda bakanlıkça gerek 2006 gerek 2007 yılı için bir açıklama yapılmamaıştır. sadece hizmet puanı itirazları ile ilgili olarak bir genelge yayınlamıştır. beklentimiz en büyük amir olan sağlık bakanlığı ve personel genel müdürlüğü tarafından bu konuda kişisel keyfiyetlere yer bırakmayacak bir uygulama yapılması için objektif bir çalışma yapmasıdır.

Haberi yazan: Kadir

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber