Abdüllatif Şener ile benzeri yanyana gelince vatandaşın kafası karıştı

Haber Giriş : 07 Ocak 2007 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'e benzerliği ile tanınan Hataylı halk otobüsü şoförü Mehmet Yıldırım, Bakan Şener'le yan yana gelince vatandaşların kafası karıştı. Hangisinin bakan hangisinin otobüs şoförü olduğunu çıkartamayan vatandaşlar, bakanın gözlüğünü çıkartmasıyla aradaki farkı yakalayabildi.

Ehlibeyt Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından düzenlenen "8. Hz. Ali Gadir-i Hum Kardeşlik Bayramı Konferansı"na katılmak üzere Hatay'a gelen bakan Şener, konferans öncesinde partisinin il teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Hatay İl Teşkilatını ziyareti sırasında Şener'i karşılamaya gelenler arasında, Bakan Şener'e benzerliği ile tanınan Hataylı halk otobüsü şoförü Mehmet Yıldırım da vardı. Bakan Şener'le tokalaşarak, hatıra fotoğrafı çektiren şoför Mehmet Yıldırım, çevresindeki insanlar tarafından bakan Şener'e benzetilmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Devlet Bakanı Şener'le ilk kez tanışma fırsatı bulduğunu söyleyen halk otobüsü şoförü Yıldırım, "Sayın bakan, birbirimize ne kadar çok benzeyip benzemediğimiz konusunda merakını çektirdiğimiz fotoğrafları inceleyerek giderecek. Bu durum beni çok mutlu etti." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber