Başbakan'ın telefon ettiği erlerin evi bayram yerine döndü

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 10 Ocak 2007 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, Lübnan ziyaretinde birlikte yemek yediği Gaziantepli er Cebrail Dağlı ile Kahramanmaraşlı Adil Özkan'ın ailesini telefonla arayarak oğullarının selamını iletmesi, iki ailede de bayram sevinci yaşattı...

Gaziantepli çiftçi baba Nizamettin Dağlı (65) ve eşi Emine Dağlı (60) oğullarının görüntülerini ilk gün izleyemediklerini, tanıdık ve komşularının uyarılarıyla daha sonra izlediklerini söyledi. Baba Dağlı, Başbakan'la telefon konuşmasını şöyle anlattı: ?Telefonu aldığımda karşıdaki kişi halimi hatırımı sorunca, ben de 'kimsiniz?' diye sordum. 'Ben Başbakan Tayyip Erdoğan'dedi. Çok heyecanlandım. Lübnan'daki oğlumu gördüğünü, selamını iletmek istediğini söyledi? Anne Dağlı söze girerek şöyle devam etti: ?Başbakan'ı çay içmeye davet ettim?

Kahramanmaraşlı Er Adil'in evinde de bayram mutluluğu yaşanıyor. Er Özkan'ın annesi Elif Özkan da aynı heyecanla duygularını anlattı: ?Başbakan bizden bir isteğimiz olup olmadığını sordu. Utandığımdan diyemedim. Ama evimiz kerpiç. Yapmaya gücümüz yok. Bunun için kendisinden yardım bekliyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber