İstanbul ve Ankara'da elektrik kesintisi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2007 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da elektrik kesintisi uygulanacak semtler

Beyazıt ve Sarıyer işletme müdürlüklerince yapılacak şebeke düzenleme çalışmaları nedeniyle 14 ve 16 Ocak'ta bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, kesinti programı şöyle:

Beyazıt İşletme Müdürlüğü bölgesinde 14 Ocak Pazar günü 11.00-16.00 saatleri arasında; Unkapanı, Küçükpazar, Haliç Caddesi, Karadeniz Caddesi, Cibali Caddesi, İMÇ Blokları, Haydar Caddesi, Tahtakale'nin bir bölümü, Kadir Has Caddesi ve civarı.

Aynı bölgede, aynı gün 09.00-17.00 saatleri arasında; Karagümrük Meydanı, Fevzipaşa Caddesinin bir bölümü, Nakkaş Levni, Kabakulak, İpek Kaytan, Dökümcüler, Viran Mescidi, Sütçü Murat sokaklar, Alipaşa Türbe Sokak ve civarı.

Sarıyer İşletme Müdürlüğü bölgesinde 16 Ocak Salı günü 09.00-14.00 saatleri arasında; Sarıyer İlçesi Bahçeköy Beldesi, Akçakoca Caddesi, Ladin, Palamut, Akasya sokaklar, Karaağaç Sokak ve civarı.


Ankara'da elektrik kesintisi uygulanacak semtler

Trafolarda bakın, onarım ile TEİAŞ tarafından Beylikköprü ve Baştaş trafo merkezlerinde sürdürdürülen çalışma nedeniyle, 14 ve 15 Ocakta Ankara'nın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 14 Ocak Pazar günü 12.00-16.00 saatleri arası Polatlı ilçe merkezi ile ilçeye bağlı köy ve beldeler, ORS Rulman, Hema Dişli Fabrikası, Temelli Beldesi, TRT Temelli Verici İstasyonu, Haymana İlçesine bağlı belde ve köyler (Oyaca Beldesi hariç) ile 3. şahıs tarımsal sulama aboneleri elektrik alamayacak.

Elmadağ İlçesi ve köyleri, Hasanoğlan Beldesi, Lalahan Beldesi, Yeşildere Beldesi, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Elmadağ Tesisleri, Baştaş Çimento Fabrikası, Yibitaş Çimento Fabrikası, Rumeli Çimento, Barutsan, Elroksan, Roketsan, Nitrosan, Radsan,, TT Radyolink, Mis Süt, Samsun Yolu, Kayaş ve Elmadağ arası tesislere 14 Ocak Pazar günü 09.00-16.00 saatleri arası elektrik verilemeyecek.

Çankaya İlçesine bağlı Atatürk Mahallesi, Peçenek ve Vatan caddelerinin bir kısmı, Akasya, Mohaç, Hilal ve Kervan sokaklara da 15 Ocak Pazartesi günü 09.00-17.00 saatleri arası elektrik kesintisi uygulanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber