Kars'ta çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi
Kağızman ilçesinde 450 kilogram amonyum nitrat, bir güneş paneli ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi

Kars'ın Kağızman ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda patlayıcı yapımında kullanılan 450 kilogram amonyum nitrat, bir güneş paneli ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince dün Kağızman kırsalına operasyon düzenlendiği bildirildi.
Operasyonda ele geçirilen patlayıcı yapımında kullanılan 450 kilogram amonyum nitrat, bir güneş paneli ve çok miktarda yaşam malzemesinin kullanılamaz hale getirildiği kaydedilen açıklamada, "Kars İl Jandarma Komutanlığı, asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında son bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilinceye kadar, terörle mücadele faaliyetlerine kesintisiz olarak devam edecektir." ifadelerine yer verildi.