Banka müdiresinin emeklilik vurgunu

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 14 Ocak 2007 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akbank Şaşkınbakkal Şubesi Müdiresi 47 yaşındaki Zehra Ü., geçtiğimiz yıl emekli oldu. Bankanın önemli bazı müşterileri hesaplarından bilgileri dışında para çekildiğini belirterek banka yetkililerine şikayette bulundu. Sikayetler üzerine banka müfettişleri arastırma başlattı. Zehra Ü.'nün emekli olmadan önce müşterilerin hesaplarındaki paraları kendileri çekmiş gibi göstererek, müşterilerin 1 milyon 800 bin YTL'sini kendi hesabına aktardığı saptandı.

10 YILDIR ÇALIŞIYORDU

Banka avukatları Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılık, yaklaşık 10 yıldır aynı bankada çalışan Zehra Ü. hakkında yakalama emri çıkardı. Mali Suçlarla Mücadele Sube Müdürlüğü ekipleri Zehra Ülman'ı Sahrayı Cedid'teki evinde gözaltina aldı.

Gözaltı sırasında Zehra Ülman'ın evinde bulunan pitbull cinsi köpeği polislere saldırmak istedi. Ancak Zeynep Ü. ve eşi köpeği sakinleştirerek, polislere saldırmasını önledi. Zehra Ü., emniyetteki sorgusunun ardından Kadiköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Zehra Ü.'nün emniyette ifade vermeyi reddettiği bildirildi. Evli ve iki kız çocuğu sahibi olan Zehra Ü.'nün emekli olmadan önce psikolojik rahatsızlık yaşadığı ve bu rahatsızlığı ile ilgili de bir süre tedavi gördüğü öne sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber