Yüzük gönderen vali yardımcısı uzaklaştırıldı
FETÖ soruşturması kapsamında görevinden ihraç edilen ve gözaltına alınan hakime yüzük gönderen Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırıldı
Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 07 Kasım 2016 06:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Diyarbakır'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında görevinden ihraç edilen ve gözaltına alınan hakime yüzük gönderen Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ kapsamında görevden uzaklaştırıldı.
Vali Yardımcısı Mehmet Demir, FETÖ operasyonları kapsamında ihraç edilen ve gözaltına alınan Vergi Mahkemesi Hakimi Fatma Ç.'ye, gözaltındayken avukat aracılığıyla ilgisini belirtmişti. Demir, "Ciddi düşünüyoruz. Aileler bunu biliyor. 15 Temmuz'dan önce kendisine evlenme teklifinde bulunmuştum. Gözaltındayken kendisini yalnız hissetmesin hem de sevdiğimizi belirtmek için kendisine bir yüzük gönderdim" demişti.
Mehmet KAYAHAN/DİYARBAKIR
