Doktorlara refakatçi dayağı!..

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2007 14:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Nevşehir'de geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan oğluna refakatçi olan kişi, "Oğluma neden müdahale etmiyorsunuz?" diyerek, önce doktorları dövdü, sonra da olaya müdahale etmek isteyen görevli polise saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, A.Ö. (43), Ürgüp ilçesinde bir trafik kazasına karışarak yaralanan oğlu C.Ö'yü (24) Nevşehir Devlet Hastanesine getirdi.

C.Ö, Acil Müdahale Odası'na alınarak tedavi edilirken, odaya giren babası A.Ö, "Oğluma neden müdahale etmiyorsunuz? Benim kim olduğumu biliyor musunuz?

Ben yeni cezaevinden çıktım" diyerek, diğer oğlu K.Ö. ile birlikte doktorlar M.Ç. ile H.A.D'yi dövdü. Bu sırada A.Ö., olaya müdahale etmek isteyen hastane polisi M.K'ye saldırdı.

Doktorlar M.Ç. ile H.A.D. aldıkları darbeler nedeniyle vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırlarken, doktorları döven A.Ö'nün 100 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

Yetkililer, C.Ö'nün Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiğini, babası A.Ö. ile kardeşi K.Ö'nün ise trafik kazasında yaralanan C.Ö'nün yanında refakçi kaldıkları için henüz ifadelerinin alınmadığını bildirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber