İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Şerefin belgesi'

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 16 Ocak 2007 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te bir yerel gazete, kaçak elektrik kullandığı iddiasına ?belgeyi getirmeyen şerefsizdir? diyen AKP'li Başkan'a, manşetine taşıdığı belge ile yanıt verdi

GAZİANTEP'in Şahinbey İlçesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Ömer Can'a, bir gazeteci geçmişte kaçak elektrik kullandığı iddialarını sordu. Başkan Can ise öfkelenerek, ?Bunu ileri sürenler şerefsizdir. Belgesi olan ortaya koysun ve gerekli şikayette bulunsun? diye yanıt verdi.

Gaziantep'te günlük yayımlanan yerel Hakimiyet Gazetesi dünkü sayısında manşetten verdiği, ?Şerefin Belgesi' başlıklı haberinde, 2005'te Başkan Can'ın adına kayıtlı 0616069 numaralı TEDAŞ abonesine düzenlenmiş 8583-183 numaralı ceza tutanağını yayınladı. Gazete haberinde, kenar semtlerdeki yoksul insanlara milyarlarca liralık kaçak elektrik cezası kesilirken, Ömer Can'ın bir bölümü kapalı alan olarak kuluçkalama için kullanılan 35 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan ve kaçak olduğu ileri sürülen devekuşu çiftliğinde yüklü bir elektrik tüketimi olmasına karşılık, düşük ceza uygulandığı da ileri sürüldü. Başkan'a 31 gün kaçak elektrik kullanım bedeli olarak 727 YTL ceza kesilmiş.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber