Bozdağ: Kılıçdaroğlu delilleri açıklasın

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ak Parti Yozgat İl Danışma Meclisi toplantısı öncesi soruları yanıtladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2016 06:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bozdağ: Kılıçdaroğlu delilleri açıklasın

Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Terör örgütlerini Türkiye'nin başına bela eden Ak Parti'dir" açıklamasının anımsatılması üzerine "Sayın Kılıçdaroğlu herhalde Ak Parti'nin kendisi hakkındaki şikayetini duydu, ondan sonra böyle konuşuyor. Bildiğim kadarıyla Ak Parti adına Kılıçdaroğlu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu" dedi.

'Bir iftira'

Kılıçdaroğlu'na elindeki delilleri mahkemede sunmak için beklememesini tavsiye eden Bozdağ, şöyle devam etti: "Bu iftirayı atıyor, eğer 'iftira atmıyorum' diyorsa o zaman elindeki delilleri medyaya versin, basına açıklasın, televizyonlara açıklasın, parlamentoda açıklasın, millete açıklasın, 'işte deliller bu' diye milletin önüne koysun.

Büyük bir iftira atıyor. Türkiye'de terörle en etkin mücadelenin yapıldığı bir dönemde, hendekleri kazanların başına hendeği geçirirken Türkiye, hükümet bu süreci yürütürken, oraya gidip hendekleri kazan teröristlere 'hendekleri kazan arkadaşlar' diye hitap ediyor. Kılıçdaroğlu, teröre destek vermemiş oluyor ama hendekleri kazanların başına hendekleri geçiren hükümet, PKK terörüne destek vermiş oluyor."

'Güneş balçıkla sıvanmaz'

Bozdağ, "Bütün milletin şahitliği önünde bunlar yapılıyor. Ama buna rağmen milletin gözünün içine baka baka bir ana muhalefet partisinin genel başkanı yalan söylüyor, iftira atıyor. 'Güneş balçıkla sıvanmaz' diyorum. Milletin aklıyla bu kadar alay edene millet, Osmanlı tokatlarını vakti geldiğinde yine vurur diyorum. Şu anda PKK ile FETÖ ile aynı istikamette hareket edenlerin sözcülüğünü kimin yaptığını herkes görüyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber