Bakan Şahin'in akrabası serbest bırakıldı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 17 Ocak 2007 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İhaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in teyzesinin oğlu Sezai Şahin, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adliye çıkışında konuşan Şahin, "Basit bir alacak verecek meselesi. Çok büyütüldü." dedi.

Gözaltında bulunduğu Asayiş Şube Müdürlüğü'nden sabah saatlerinde İstanbul Adliyesi'ne getirilen İstanbul İl Özel İdaresi'nde görevli Sezai Şahin, Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdikten sonra Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Mahkeme, haklarında "tehdit, şahtaj ve dolandırıcılık" iddiası bulunan Sezai Şahin ve Mehmet Solak, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sezai Şahin, "Arkadaşlar, şu anda çok yorgunum. Yarın detaylı açıklama yapacağım. Basit bir alacak verecek meselesidir. Çok büyütüldü. Üst mertebedeki insanlarla akraba olmamın dezavantajını yaşıyorum." diye konuştu.

Gazetecilerin, bizzat Bakan Mehmet Ali Şahin'in talimatıyla gözaltına alındığı yönündeki soruyu Şahin, "Bilmiyorum, haberim yok1 " şeklinde yanıtladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber