Samsung'dan sürekli 'Galaxy Note 7' açıklaması

Samsung, ABD'de Galaxy S7 ve S7 edge'in patlamasına dair haberlerin hızla yayılmasının ardından bir açıklama yaptı. Güney Koreli şirket, patlamaların ciddi bir dış hasara bağlı yaşandığını ifade etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Kasım 2016 19:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Samsung'dan sürekli 'Galaxy Note 7' açıklaması

Son aylarda Galaxy Note 7 yüzünden büyük sıkıntı yaşayan Güney Koreli teknoloji devi Samsung'da yeni gündem Galaxy S7 ve S7 edge. Kullanıcılar, iki amiral gemi S7 ve S7 edge'de de patlama olabileceği nedeniyle endişe yaşıyor. Zira birçok kişinin markaya güveni ciddi anlamda sarsıldı ve çoğu kullanıcı, kullandığı telefonun ansızın patlayabileceğini düşünüyor.

Bu durumu gören Samsung, S7'ler için bir açıklama yapmak zorunda kaldı. İşte Samsung tarafından yapılan o açıklama:

  • "Samsung, Galaxy S7 ailesinin kalitesinin ve güvenliğinin arkasında duruyor.
  • Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüketiciler tarafından kullanılan 10 milyondan fazla cihaz arasından, dahili batarya arızaları ile ilgili teyit edilmiş bir vaka bulunmamaktadır.
  • Bununla birlikte, ciddi dış hasarın neden olduğu bazı örnekleri doğruladık. Samsung, herhangi bir cihazı alıp inceleyene kadar, herhangi bir olayın gerçek sebebini belirlemek imkansızdır."

Diğer taraftan Samsung'a en çok baskının ABD tarafından yapıldığını görüyoruz. Zira Samsung'un hali hazırda en büyük rakibi Apple bir ABD markası. Hatta Samsung'un bir komploya kurban gitmiş olabileceği konuşuluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber