Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 kanunu onayladı

Erdoğan 9 kanunu onaylayarak yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2016 02:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 kanunu onayladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 kanunu onayladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan tarafından onaylanan kanunlar, Anayasa'nın 89. maddesinin 1. fıkrası ile 104. maddesinin 2. fıkrasının (a) bendi uyarınca yayımlanmak uzere Basbakanlıga gönderildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan kanunlar şöyle:

- 6754 sayılı "Bilirkisilik Kanunu"

- 6755 sayılı "Olaganustu Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluslara Dair Duzenleme Yapılması Hakkında Kanun Hukmunde Kararnamenin Degistirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanun"

- 6756 sayılı "Olaganustu Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması ve Milli Savunma Universitesi Kurulması ile Bazı Kanunlarda Degisiklik Yapılmasına Dair Kanun Hukmunde Kararnamenin Degistirilerek Kabul Edilmesi Hakkında Kanun"

- 6757 sayılı "Olaganustu Hal Kapsamında Bazı Kurum ve Kuruluslara Iliskin Duzenleme Yapılması Hakkında Kanun Hukmunde Kararnamenin Degistirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanun"

- 6758 sayılı "Olaganustu Hal Kapsamında Bazı Duzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hukmunde Kararnamenin Degistirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanun"

- 6759 sayılı "Turkiye Cumhuriyeti Hukumeti ile Kore Cumhuriyeti Hukumeti Arasında Kultur Anlasmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduguna Dair Kanun"

- 6760 sayılı "Turkiye Cumhuriyeti ile Kore Cumhuriyeti Arasında Serbest Ticaret Alanı Tesis Eden Cerceve Anlasma Kapsamında Hizmet Ticareti Anlasmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduguna Dair Kanun"

- 6761 sayılı "Kamu Mali Yonetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Degisiklik Yapılması Hakkında Kanun"

- 6762 sayılı "Turkiye Cumhuriyeti Hukumeti ile Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Hukumeti Arasındaki Ekonomik, Bilimsel ve Teknik Isbirligi Anlasmasına Ek Turk Isbirligi ve Koordinasyon Ajansının (TIKA) Statusune Dair Protokolun Onaylanmasının Uygun Bulunduguna Dair Kanun"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber