İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bütçesi görüşmeleri başladı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2017 yılı bütçesinin görüşmelerine, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2016 11:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bütçesi görüşmeleri başladı

Komisyon, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç başkanlığında toplandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun bütçeleri üzerinde görüşmeler başladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bakanlığı ve bağlı kurumların bütçesine ilişkin sunumu öncesinde "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla öğretmenler gününü kutladı.

Adana'da meydana gelen terör saldırısına değinen Çelik, "Uzunca bir süredir ülkemiz terör belasıyla karşı karşıya. Adana'da bugün menfur bir saldırı gerçekleşti. Bu saldırıda şehit kardeşlerimiz var, yaralı kardeşlerimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Burada hayatını kaybeden Gökhan Aygül kardeşimiz temizlik işçisi... Tarım Bakanlığında çalışırken geçici olarak valilik emrinde bir aydır görev yaparken, Valilik giriş katını temizlerken saldırıyla karşı karşıya kaldı ve maalesef hayatını kaybetti. Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Çelik, El Bab'da da 3 askerin şehit düştüğüne dikkati çekerek, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, terörü lanetlediğimizi bir kez daha ifade ediyorum." ifadesini kullandı.

Bakan Çelik, daha sonra bakanlığı ve bağlı kurumların bütçelerine ilişkin sunumuna başladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının bütçe görüşmeleri sonrasında Avrupa Birliği Bakanlığı ve bağlı kurumların bütçe görüşmelerine geçilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber