Başbakan'dan engelli partiliye laptop

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2007 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, AKP Balıkesir Gençlik Kolları Üyesi bedensel engelli Şahin Koç'a dizüstü bilgisayar hediye etti.

Gençlik Kolları Başkanı Hasan Demiraslan ve yönetim kurulu üyeleri 16 Ocak'ta, TBMM'de haftalık Parti Grup Toplantısı'nı izledi. Toplantının sonunda AKP'li gençler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de kısa bir görüşme yaptı.

Başbakan Erdoğan, gençler arasında yer alan ellerini ve ayaklarını kullanamayan engelli Şahin Koç'la özel olarak ilgilendi. Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği ile birlikte AKP Gündoğan Mahallesi sorumluluğunu da sürdüren 26 yaşındaki engelli Şahin Koç, Balıkesir'de mahalle aralarında AKP iktidarının icraatlarını anlattığını söyledi. Başbakan Erdoğan'ın grup konuşmalarını televizyondan dinlediğini ve ağzında tuttuğu kalemle not aldığını kaydeden Koç, bunları daha sonra partili gençlere ve vatandaşlara aktardığını ifade etti.

Başbakan Erdoğan, sağlıklı doğan ancak yüksek ateş sonrası havale geçirip sakat kalan Koç'a bir isteği olup olmadığını sordu. Koç da tekerlekli sandalyeden çok bir diz üstü bilgisayara ihtiyacı olduğunu söyledi. Çok duygulandığı gözlenen Başbakan Erdoğan bu bilgisayarı en kısa zamanda Şahin'e ileteceğini belirtti.

SÖZÜNÜ TUTTU

Başbakan Erdoğan Vestel marka dizüstü bilgisayarı AKP İl Başkanlığı'na ulaştırdı. AKP İl Başkanı Zekai Kafaoğlu bugün parti binasında düzenlenen törenle dizüstü bilgisayarı Koç'a teslim etti. Kafaoğlu, ?Başbakanımız çok duyarlı davrandı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Şahin'le de gurur duyuyoruz? dedi.

Şahin Koç Ankara'da yaşamının en güzel günlerinden birini geçirdiğini belirtirken, ?Başbakanımız ve Genel Başkanımız'a, manevi değeri benim için çok büyük olan bu dizüstü bilgisayar için teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Ellerini ve ayaklarını kullanamayan Koç, önce ağzındaki kalemle bir kağıda ?Sayın Başbakanım Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimi sunarım. Şahin Koç? yazdı. Ardından aynı cümleyi alkışlar arasında dizüstü bilgisayara yine kalem yardımıyla yazdı.

İlkokulu Kepsut'un Tilkici Köyü'nde okuyan, ardından öğrenimini yarım bırakan Şahin Koç'u bu mutlu gününde babası Selim ve kızkardeşi Nakşiye de yalnız bırakmadı. Baba ve kızı da Erdoğan'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber