İki kadın akademisyen, ikinci kez ölümden döndü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2007 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli doktorlar Doç. Dr. Nermin Tansuğ ile Doç. Dr. Pelin Ertan, ikinci kez geçirdikleri trafik kazasında ölümden döndüler.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, önceki gün Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli doktorların bulunduğu servis minibüsünün İzmir-Manisa kara yolunun Sabuncubeli mevkisinde devrildiği kazada ağır yaralanan CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Hastalıkları Ana Bilim Dalı Yeni Doğan Ünitesi Başkanı Doç. Dr. Nermin Tansuğ ile aynı birimde görevli Doç. Dr. Pelin Ertan, daha önce de birer kez trafik kazası geçirdi.

CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altında bulunan Doç. Dr. Nermin Tansuğ'un, geçen yıl eylül ayında Manisa-İzmir kara yolunun Köy Hizmetleri kavşağında yolun karşısına geçmek isterken, yolcu otobüsünün çarpması sonucu ağır yaralandığı, uzun süren bir tedavinin ardından iyileştiği öğrenildi.

CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tutulan Doç. Dr. Ertan'ın ise 1997 yılında Manisa'dan İzmir'e giden serviste bulunduğu ve aracın Çiçekli köyü yakınlarında devrilmesi sonucu yaralandığı, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi edildiği bildirildi.

Bu arada, CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Vekili Prof. Dr. Can Taneli, ameliyattan çıkan Doç. Dr. Ertan'ı odasında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. İzmir-Manisa kara yolunda servis minibüsüyle ikinci kez trafik kazası geçirdiğini belirten Doç. Dr. Ertan, ''Her iki kazadan da ucuz kurtuldum. Kaza geçiren diğer doktor arkadaşlarım da öyle. İzmir-Manisa kara yolunun acilen yeniden ele alınması gerekir. Sürücüler için hiç de güvenli değil. İkinci kez ölümden döndüm, bir kez daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum'' dedi.

CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli doktorların bulunduğu servis minibüsünün İzmir-Manisa kara yolunun Sabuncubeli mevkisinde devrildiği kazada araçtaki 18 kişi yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber