Kaymakam, resmi kurum amirleriyle yemek yerken lojmanı soyuldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2007 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın Karacabey ilçesi Kaymakamı Dursun Balaban'ın oturduğu lojmana giren üç kişi, çok sayıda ziynet eşyası, ruhsatlı tabanca, 500 YTL ile kredi kartlarını alarak kaçtılar.

Alınan bilgiye göre, Kaymakam Balaban'ın ve eşiyle birlikte resmi kurum amirlerinin katıldığı yemeğe gitmek üzere dün akşam ayrılmasının ardından Gazi Mahallesi'ndeki kaymakamlık lojmanına, arka bahçe duvarından atlayıp mutfak penceresinden giren üç zanlı, yatak odasındaki dolap ve çekmeceleri karıştırdı.

Zanlılar, dolapta buldukları çantayı açarak yaklaşık 300 adet çeyrek ve yarım altın ve Cumhuriyet altını ile çok sayıda ziynet eşyası, Kaymakam Balaban'a ait ruhsatlı tabanca, 500 YTL ile kredi kartlarını aldılar.

Olay sırasında lojman önünde görevli olan ve bahçede kontrol amaçlı gezerken evden ses geldiğini ve mutfak penceresinin açık olduğunu fark eden polis memuru, içeri baktığında koridorda bir kişiyi görünce olaya müdahale etmek istedi.

Polis memurunu gören arkadaşlarının, ''Eyvah polis varmış'' diye bağırması üzerine evin yatak odası penceresinden kaçan zanlılar, bahçe duvarından atlayarak izlerini kaybettirdiler.

Zanlıların peşinden koşan polis memurunun, telsizle yardım istemesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Bölgede araştırma başlatan güvenlik güçleri, ilçe dışına çıkan araçları da kontrol ettiler.

Olayın bildirilmesi üzerine eşiyle birlikte konuta gelen Kaymakam Dursun Balaban, kredi kartlarını iptal ettirdi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Amirliğine bağlı ekiplerin evdeki incelemelerinin devam ettiği, zanlıların arandığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber