Mardin'de DBP'li Belediye Başkanın da olduğu 5 kişi tutuklandı
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan aralarında DBP'li Belediye Başkanı İsmail Ası ve Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman'ın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2016 17:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ası ve Salman'ın da bulunduğu 8 kişinin savcılıktaki sorguları tamamlandı.
Tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Ası ve Salman, belediye çalışanları Salih Kuday ve Mehmet Gökdemir ile Halil Tuğuç tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
Kızıltepe'de 25 Kasım'da İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen terör operasyonunda Belediye Başkanı Ası'nın da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alınmıştı.
Adnan Koçhan