AKP'nin okullu propagandasına Kaymakam'dan yalanlama

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 23 Ocak 2007 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP Adana İl Başkanı Mustafa Attaroğlu'nun merkez Karataş İlçesi'ne bağlı köylerden taşımalı eğitim yapılan Sirkenli İlköğretim Okulu'na yaptığı ziyaret, partinin basın bürosu tarafından `Attaroğlu, okul yemekhanesini törenle açtı' şeklinde resmi bültenle duyuruldu

Karataş Kaymakamı Mahmut Halal ise 112 öğrencinin yemek yediği okul yemekhanesinin açılışının yapılmadığını, İl Başkanı Mustafa Attaroğlu'nun ilçe gezisi nedeniyle bu okula da ziyaret amaçlı uğradığını söyledi. Kaymakam Halal, yemekhanenin okulların açıldığı günden bu yana hizmet verdiğini vurguladı.

AKP İl Başkanlığı Basın Bürosu, hazırladığı basın bülteniyle AKP İl Başkanı Mustafa Attaroğlu'nun Sirkenli İlköğretim Okulu'nun yemekhanesini açtığını duyurdu. Bültende Attaroğlu ile birlikte yemekhane açılışına İl Genel Meclis Başkanı AKP'li Namık Kemal Urhan, Karataş Belediye Başkanı AKP'li Metin Çatalbaş, AKP Karataş İlçe Başkanı Kenan Küskün, AKP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, AKP Yönetim Kurulu Üyesi Peyami Girici, okul yönetimi ve vatandaşların katıldığı anlatıldı. Parti tarafından servis edilen fotoğraflarda Karataş Kaymakamı Mahmut Halal da görünmesine rağmen, bülten metninde yalnızca AKP'lilerden söz edildi.

YEMEKHANE FOTOĞRAFI YOK

İl Başkanı Mustafa Attaroğlu'nun dersliklerde öğrencilere kalem dağıtırken, okul önünde öğrencilerle birlikte ve geziye katılan heyetle bir arada olduğu fotoğraflar servis edildi. Bültene konu olan yemekhane açılışıyla ilgili fotoğraf servisi yapılmadı. Bültenin bir paragrafında Attaroğlu'nun cumhuriyet tarihinde yapılan derslikler kadar kendi iktidarlarında derslik yaptıklarını dile getirdiği belirtildi.

Karataş Kaymakamı Mahmut Halal ise 112 öğrencinin yemek yediği okul yemekhanesinin açılışının yapılmadığını, AKP İl Başkanı Mustafa Attaroğlu'nun ilçe gezisi nedeniyle Sirkenli İlköğretim Okulu'na da ziyaret amaçlı uğradığını söyledi. Bugünkü geziye kendisinin de katıldığını söyleyen Kaymakam Halal, yemekhanenin okulların açıldığı günden bu yana hizmet verdiğini vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber