Şehit polis memuru Aksoy'un acı haberi ailesine verildi

İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 26 yaşındaki Ali Aksoy'un memleketi Manisa'nın Akhisar İlçesi'ne ateş düştü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Aralık 2016 22:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit polis memuru Aksoy'un acı haberi ailesine verildi

Dün Beşiktaş- Bursaspor maçının sona ermesinden sonra Vodafone Arena Stadyumu yanında meydana gelen 2 patlamada 27'si polis 29 kişi şehit oldu. Akhisarlı polis Ali Aksoy'un da şehit düşen polislerin içinde yer aldığı bildirildi. İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli, 3 yıllık polis olan Ali Aksoy'un ailesi, teşhis için bu sabah İstanbul'a gitti.

Anne Medine Aksoy ve çiftçi baba Ömer Aksoy'un Akhisar'ın Sarıçalı Mahallesi'nde oturduğu öğrenildi.

POLİSİN MEMLEKETİNDE HÜZÜN

İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli, şehit polis Ali Aksoy'un en son 1 ay önce memleketine izne geldiğini belirten dayısı Ünal Adeş, yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Aksoy'un dedesi Şevket Yağızer ise torununu en son bir ay önce gördüğünü anlattı.

Şehit polis Ali Aksoy'un yakınları ve akrabaları Akhisar Sarıçalı Mahallesi'ndeki evi boş bırakmadı. Evin yakınında 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri hazır bulunurken sokaklar Türk bayraklarıyla donatıldı.

CENAZESİ MEMLEKETİNE GETİRİLDİ

İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Ali Aksoy'un cenazesi memleketi Manisa'nın Akhisar İlçesi'ne getirildi. İstanbul'dan karayolu ile getirilen şehit Aksoy'un cenazesi Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'nin morguna kondu. Şehidin cenazesini Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mete Demir, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve vatandaşlar karşılarken, morg önünde gözyaşları sel oldu.

Şehit polis Ali Aksoy'un annesi Medine Aksoy, babası Ömer Aksoy ve kardeşi Mehmet Aksoy, cenazenin morga götürülüşü sırasında sinir krizi geçirdi.

Aksoy'un cenazesi yarın öğle namazına müteakip Sarıçalı Mahallesi Aşağı Yeni Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Barış GEZİCİ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber