İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sağlık, Bilim ve AB Bakanlıklarının bütçesi Genel Kurul'da

Sağlık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji ile Avrupa Birliği bakanlıklarının 2017 yılı bütçe görüşmeleri başlandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2016 11:33, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
Sağlık, Bilim ve AB Bakanlıklarının bütçesi Genel Kurul'da

TBMM (AA) - TBMM Genel Kurulunda Sağlık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji ile Avrupa Birliği bakanlıklarının 2017 yılı bütçe görüşmeleri başladı.

Genel Kurul, TBMM Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi başkanlığında toplandı.

Hamzaçebi, İstanbul'da yaşanan terör saldırısıyla Türkiye'nin büyük bir acı yaşadığını belirterek, "Emniyet teşkilatımızı hedef alan ve tüm toplumu korkutmayı ve sindirmeyi amaçlayan bu alçakça saldırıyı bir kez daha lanetliyorum." dedi.

Şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyen Hamzaçebi, şehit yakınlarına ve millete başsağlığı dileğinde bulundu.

Genel Kurulda daha sonra 2017 yılı bütçe görüşmelerine geçildi. Yedinci Tur'da, Sağlık Bakanlığı, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Türk Standardları Enstitüsü, Türk Patent Enstitüsü, TÜBİTAK, Türkiye Bilimler Akademisi, Avrupa Birliği Bakanlığı, Türk Akreditasyon Kurumunun 2017 yılı bütçeleri görüşülüyor.

Görüşmelerde ilk sözü, MHP gurubu adına Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber