Karayollarında durum
Karayollarının bazı kesimlerinde bakım ve yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanırken, elverişsiz hava şartları dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı

Karayollarının bazı kesimlerinde bakım ve yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanırken, elverişsiz hava şartları dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı.
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunun Bahçe kavşağı-Gaziantep Osmaniye il sınırı yolunun 8-15'inci kilometrelerinde bulunan Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinde kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.
Boğazlıyan - Himmetdede - Kayseri yolunun 12-14'üncü kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kesiminden iki yönlü olarak devam ediyor.
Türkeli-Çatalzeytin-Ayancık yolu heyelan, Eruh-Şırnak-Ovit Dağı mevkii İkizdere-İspir yolları ise kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor.