İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

KYK yurdunda kalan kız öğrencilerden komando andı

Giresun'da KYK Sahil Öğrenci Yurdu'nda öğrencilerin, İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırıları sonrasında komando andını seslendirmesi cep telefonuyla kaydedildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2016 20:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Giresun'da Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sahil Öğrenci Yurdu'nda kalan kız öğrenciler, İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırıları sonrasında kar altında komando andını söyledi.

Bir grup üniversite öğrencisi yurt bahçesine kar üzerine "Bir ölür bin diriliriz, KYK Giresun" yazarak bina önünde toplandı. Bir kız öğrenci tarafından seslendirilen komando andı, diğer öğrenciler tarafından tekrarlandı. O anlar ise yurttan cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

KYK Giresun Yurt Müdürü Fethi Elmas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencileri duyarlılığından dolayı tebrik etti.

Duyarlı öğrencilerin Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdunda kalmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Elmas, öğrencilerin sosyal sorumluluk gereği böyle bir davranış gösterdiğini belirtti.

Elmas, KYK olarak sadece barınma değil öğrencilere sosyal sorumluluk yönünde eğitim de verdiklerini ifade ederek, "Farkındalık, sosyal sorumluluk, kariyer eğitimleri düzenliyoruz. Bu tür eğitimlere de öğrencilere katkı sağlamaya çalışıyoruz. Yine geçen zamanlarda nöbet tutan polislerimize öğrencilerimizle çorba dağıttık, bu tür etkinlikler de yapıyoruz. Öğrencilerimizin göstermiş olduğu bu davranışta bu eğitimlerin etkisi olduğunu düşünüyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber