Çelik, karne vermeden önce 50 YTL harçlık verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2007 20:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorum ziyareti kapsamında Sungurlu İlçesi'ne giden Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Müsteşar Yardımcısı Cevdet Cengiz başkanlığında 22 genel müdürle ildeki eğitimin röntgenini çekeceklerini söyledi.

Bakan Çelik, programı kapsamında uğradığı Sungurlu İlçesi'nde, Çorum Milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım, Muzaffer Külcü, Sungurlu Kaymakamı Ayhan Durmuş, Alaca Kaymakamı Kemal İnan, Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Sungurlu Belediye Başkanı Karacif'i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Çelik, ''Bakanlığımızı Çorum'a taşıdık. Müsteşar Yardımcısı Cevdet Cengiz başkanlığında 22 genel müdürümüzle ildeki eğitimin röntgenini çekeceğiz" dedi.

Çorum'da eğitimi masaya yatıracaklarını ifade eden Çelik, ''İlde eğitim konusunda alt yapıdan, insan kaynaklarına kadar her türlü konuyu inceleyeceğiz. Eğitimin alt yapısını ve kalitesini artıracağız" şeklinde konuştu.

Sungurlu Belediye Başkanı'nın makamında kendisine çiçek vererek karşılayan Zeynep ve Simay adlı iki kız öğrenciyle bir süre sohbet eden Bakan Çelik, minik öğrencilerin karnelerini görmek istedi. Öğrencilerin karneleri kendisinin vereceği cevabını alan Çelik, karne vermeden önce her iki öğrenciye karne hediyesi olarak 50'şer YTL harçlık verdi.

Bakanlık makam aracının 19 olması nedeniyle her yerde kendisini Çorum'un bakanı olarak tanıttığını söyleyen Hüseyin Çelik'e Sungurlu Belediye Başkanı Karacif, saat kulesinin maketini ve belediyenin flamasını hediye etti.

Sunguroğlu İlköğretim Okulu bahçesinde fidan dikme törenine de katılan Çelik, Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif'ten diktiği fidana isminin yer aldığı bir plaket takmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber